GETTING MY קידום אתרים בגוגל TO WORK

Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

Blog Article

קידום אתרים אורגני באופן עצמאי הוא אפשרי, אך דורש לא מעט סבלנות והתמדה, שכן זהו תהליך לטווח ארוך ומתאים רק לבעלי עסקים רציניים שמוכנים להקדיש הרבה אנרגיה וזמן במטרה לראות תוצאות בעתיד.

כלי הניטור מבית גוגל העונה לשם אנליטיקס הוא כלי רב עצמה שיאפשר לכם לעקוב אחר מדדים חשובים של תנועת גולשים לאתר, ובפרט מספר הגולשים באתר לתקופה נתונה, מספר הביקורים, שיעור הנטישה, זמן השהייה הממוצע, מספר הצפיות הממוצע בדפים לביקור ועוד נתונים רבים על פי פילוחים כגון גלישה ממכשירים מסויימים, באמצעות מערכות הפעלה מסויימות, ביקורים חדשים לעומת חוזרים ועוד ועוד.

עם השנים, הצליחו מקדמי האתרים לבצע מניפולציות לא מעטות על רכיב הקישורים, ואילו מנועי החיפוש שכללו בהתאם את דרך השקלול של קישורים בתהליך הדירוג האורגני של אתרים במנועי החיפוש.

אני מזמין אתכם לקורס שלי: קורס קידום אתרים בחינם – המקיף ביותר בשפת הקודש!

מדריכים נוספים באתר שיעזרו לך ללמוד איך מקדמים אתרי אינטרנט בגוגל ואיך להיכנס לתחום קידום אתרים: 

יצא לכם פעם לבקר בויקיפדיה? אני מניח שכן. אחד הדברים הבולטים לטובה שניתן למצוא בויקיפדיה הוא הקפדה על קישורים פנימיים.

בכל אופן, החלטתי לכתוב מדריך קידום אתרים למתחילים ולרכז כמה טיפים עבור כל אותם בעלי עסקים או סתם חבר'ה שבא להם לקדם את האתר שלהם עצמם בגוגל בתוצאות האורגניות.

על היתרונות הרבים שיש לקישורי אתר, ועל מה נדרש מבעל האתר על מנת לקבל אותם, תוכלו לקרוא בהרחבה כאן.

מנוע החיפוש ישתדל להרחיק גולשים מאתרים איטיים, שנטענים בתהליך ממושך ושעלולים לגרום לאחוזי נטישה גבוהים של האתר, לכמות צפיות בדפים קטנה בממוצע לביקור, ולזמן שהיה קטן יותר.

החיפוש על כתובת האתר שלכם החזירה תוצאה שנראית הגיונית? ברכות, האתר שלכם מאונדקס ואפשר להתחיל לעבוד.

במאמר הבא תוכלו לקרוא על היבטים שונים בתהליך קידום אתרים שלילי, ועל הפעולות שתוכלו לנקוט על מנת לצמצם את הנזק שיכול להגרם ממנו.

זה המקום לציין שמחקר ביטויי מפתח איכותי הוא הבסיס לכל תהליך הקידום שלכם. הוא יקבע כיצד תיראה ההירכיה באתר, כיצד תגובש אסטרטגיית התוכן ומערכי השירות והמכירה, איך יסודרו התפריטים באתר, מה תהיינה הקטגוריות של התכנים באתר, באילו תגים תשתמשו על מנת לסייע לגולשים לנווט באתר וגם אילו תכנים ישולבו בפוטר, בחלק התחתון והקבוע של האתר אשר חוזר בכל דפי האתר.

דוגמאות נפוצות למקומות בהם נדרש תכנון מופקד של חווית משתמש הן איזורי קלט website ופלט של האתר, ניווט בין דפים פנימיים באתר, היכולת להשאיר פרטי קשר או לפנות לתמיכה ועוד ועוד.

אם אתם מסוג האנשים שמפחדים להוציא כמה מאות שקלים בחודש לפני שאתם רואים הכנסות – התחום הזה לא בשבילכם וכדאי שתפסיקו לבזבז את הזמן שלכם בקריאת מדריכי קידום אתרים כאלו ואחרים.

Report this page